Erinomaisen toimiva ja selkeä ohjelma Windows-koneen prosessien ja moduulinen ym. tarkkailuun. Ainut epäilyttävä asia on, kenelle noi tiedot päätyvät, sillä se taho tietää kaikki koneen käynnissä olevat tiedostot. Olisi mainiota ennakkotietoa esim. koneelle tunkeutujille;)
Käyttäjän 'Fiili' kirjoittamat arviot
Huh, huh kun hyvä palomuurisofta muutettiin Windows 8 tyyliin totaalisen sekavaksi, josta ei tahdo tietoja löytää. Vanhempaa versiota käytän Windows 7:ssa, mutta uudempaan en koske tikullakaan. Ei voi kuin ihmetellä tätä tyyliä tehdä hyvistä ohjelmista totaalisen sotkuisia mm. Spybot - Search & Destroy:(
Pitääkö Windows 8:n tyylin levitä myös ohjelmiin, ihmettelen???
Hyvä ohjelma, mutta onko uusin versio 5.46 maksullinen. Koitin asentaa koneelle mutta vaatii rekisteröintikoodia. Toisella koneella v5.45 joka asentui ongelmitta. Uskaltaako päivittää tähän uusimpaan? Ei tämä kyllä ihan ilmainen taida olla:(
Epäilyttävää vaan kun ohjelman poistamisen jälkeen sen tiedostot löytyivät edelleen ja dll-kirjasto oli käytössä, eikä lukitusta saanut pois edes Unlockerilla, vai uudelleen käynnistämällä.
Suosisin mielelläni open source ohjelmia, mutta openoffice.org v3.2.0 RC 5:n kanssa ei toimi voikko-oikolukuohjelma. Oikoluku on muka valmis, vaikka virheitä olisi kuinka tekstissä. Paikko kai tyytyä edelleen Microsoft Officeen:(
Voisiko jo kertoa miksi SUMo v2.7.4.85:n asennus hälyttää AntiVir:n:
C:UsersKäyttäjäAppDataLocalTempis-VQE3V.tmp(nimi vaihtelee)rkverify.exe
"Contains recognition pattern of the ADSPY/AdSpy.Gen adware or spyware"
Onko SUMo:ssa mukana haittaohjelma, meinaan samanlaisia varoituksia olen saanut vanhemmista versioista.
Kaiken lisäksi SUMo v2.7.4.85:n MD5 HASH-tiivistetunniste löytyy vain venäjänkielisiltä sivuilta.
MD5: BC15BA4FAE37CE7CD47EAA19343888D5
SHA-1: 688B384E34425478C2B508B5776755C111E35A54
Onko SUMo:ssa adwarea/spywarea, vai komponentti jonka voi tulkita tällaiseksi?
Sandboxie ohjelman kautta kannattaa ajaa kaikki nettiohjelmat, joilla on paljon IP-yhteyksiä. Itse käytän sen kautta selaimia, torrent- ja vertaisverkko-ohjelmia, pikaviestimiä jne.
Siirrän talteen halutut ladatut tiedostot, kuvat, videot jne. ja loput häviävät kun hiekkalaatikon tyhjentää. Samalla häviävät mahdolliset haitakkeet, järjestelmämuutokset ym. jotka ovat laatikossa. Ehkä paras tapa tehdä Internet-liikenteestä turvallista.
Ilmaisversion ainut rajoite on se että se näyttää kerran päivässä käytettäessä ikkunan jossa mainostetaan maksullista versiota. Yhdellä klikkauksella pääsee ohi.
Ei siis mikään paha rajoite käytölle;)
Ostin, ja onhan kuvanlaatu tuossa hyvä ja elävän kolmiulotteinen, mutta mutta.. Ensimmäinen meni vaihtoon kun näytön alakehyksen taustavalo vuosi häiritsevän sinisenä ruudun alaosaan noin 2-3 sentin korkeudelle asti. Hämärässä huoneessa erittäin ikävä katsoa leffoja tai tv-ohjelmia kun kuva on vaalea alareunasta. No uudessa koneessa tilanne oli hieman parempi nyt parin-kolmen sentin korkeudelle hohti vain vaaleampi valovuotokajo. Häiritsevää mutta minkäs teet, tyyppivika tai ominaisuus. Ei Full HD näytössä saisi olla jolla HD leffojakin tulee katsottua. Kakkoskoneen tummuutta ja värikylläisyyttä sai säätää aika tavalla ennen kuin kuva pääsi ykköskoneen tasolle. Hieman hailakampi musta osassa ruutua edelleen kuin ykköskoneessa. En tiedä oliko vaihdolla mitään merkitystä, pettynyt olen.
Jos nyt saisin ostaa niin ostaisin samaan hintaan 1190 € mielummin HP Pavilion hdx18-1000 18,5" Full HD.
http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=443437&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=19651&compartmentId=20152&categoryId=31154
Siinä on parempi prossa T8400/T9400, suurempi kiintolevy 320(7200rpm)/500(5400rpm), parempi Vista Premium 32-bit/64-bit, HP:ssä vielä TV-viritin (DVB-T) ja kaukosäädin joita ei Acerissa ole. Muuten aika samanlainen varustelu.
Acerissa on vain DDR3:a HP:n DDR2 sijaan ja nopeampi kiintolevy.
Mitä olen nähnyt niin HP:n näytöt ovat hyväkuvaisia ja niissä ei ole tuota Acerin vikaa, vuotavaa alataustavaloa.
Hyvä ohjelma paitsi haitakkeiden poistamiseen, varsinkin muine ominaisuuksineen. Näyttää koneen mukana käynnistyvät ohjelmat ja tietoa niistä, helppo ruksia turhat pois ja palauttaa tarvittaessa ruksi paikalleen. TeaTimer varjelee ja kertoo rekisterinmuutosyrityksistä mm. uusien ohjelmien tunkemisesta automaattisesti käynnistyvien joukkoon. HOSTS-tiedoston suoja. Kertoo muutenkin tietoja prosesseista, asennetuista activex ym. osista. Käytän enempi juuri näiden lisäominaisuuksisen takia.
Onhan näitä nettiliikennettä palkeilla näyttäviä ohjelmia monia DU Meter, NetMeter ym. mutta tämä on osoittautunut toimivimmaksi, ja se on vielä ilmanen. Lisäksi siinä on Trace Route, NetStat ja Ping -toiminnot.
Koska ohjelman ikkuna on aina päällimmäisenä haluamallasi läpinäkyvyystasolla(Transparency), näet heti, mikäli asiatonta liikennettä ulos tai sisään mahdollisesti ilmenee. Itse vaihdoin heti ulospäin lähtevän liikenteen värin punaiseksi ja sisäänpäin tulevan vihreäksi, eli punainen on hälytys jos kone alkaa lähettämään jotain verkkoon luvattomasti kun et ole antanut palomuurista lupia nettiliikenteelle.
Ilman muuta paras selain. IE:tä ei voi edes verrata, ja Firefoxiin kaiken joutuu lisäämään. Sessioidenhallinta, välilehdet, lataukset ym. kaikki on toteutettu paljon paremmin kuin kilpailjoissa. Kun Operaa kokeilee päivän, niin paluuta muihin selaimiin ei ole.